;

Veelgestelde vragen

EenmaalAndermaal is een platform waar leden veilingen kunnen openen waar geïnteresseerden vervolgens op kunnen bieden. Heeft u nadat de veiling afloopt het hoogste bod in handen? Dan mag u uzelf nu de nieuwe eigenaar noemen van het geveilde product!

Account

Ga naar de registratiepagina en volg de volgende stappen:

  1. Voer uw gebruikersnaam en je email adres in. Vervolgens ontvang je een verificatie code op je e-mailadres.
  2. Voer de ontvangen verificatiecode in.
  3. Wanneer de verificatie code klopt kun je de rest van de accountgegevens invoeren en de registratie afronden.
(Let op: Navigeren naar de registratiepagina is niet mogelijk wanneer u al ingelogd bent!)

Navigeer naar Mijn Account en klik op "Bewerken". Hier kunt u alle relevante gevens aanpassen maar ook bijvoorbeeld nieuwe telefoonnummers toevoegen.

Veilingen

Om een veiling te kunnen starten, moet u geregistreerd zijn als Verkoper bij EenmaalAndermaal. Bent u dit nog niet? Ga dan naar Mijn Account en volg de stappen.

  1. Zorg dat u bent ingelogd op uw EenmaalAndermaal-account.
  2. Klik op een veiling die u interessant lijkt. Hier heeft u de mogelijkheid om de veilingdetails te bekijken en een bod uit te brengen als u kans wilt maken om te winnen.
  3. Wordt u overboden? U krijgt bericht en kunt opnieuw een bod uitbrengen als u dat wenst.
  4. Is de veiling afgelopen en heeft u het hoogste bod? U ontvangt dan per e-mail bericht!

Websiteregels

  • Gedraag u fatsoenlijk naar medegebruikers van de website. Geen enkele vorm van discriminatie of belediging wordt geaccepteerd en deze praktijken worden zwaar bestraft.
  • Let op taalgebruik bij het aanmaken van een veiling en het schrijven van berichten naar medegebruikers. Zowel u als uw veiling kunnen geblokkeerd worden bij ongewenst gedrag of taalgebruik.

Als u geblokkeerd bent, heeft u mogelijk een bericht van een administrator ontvangen met daarin een uitleg waarom. U kunt de gewenste aanpassingen doorvoeren en vervolgens een reactie sturen met de vraag of de blokkade opgeheven kan worden.